Partner - Studio Solarix

De stad van morgen kent vele uitdagingen: groener, gezonder en slimmer. Technologie heeft ons bijzonder veel mogelijkheden gebracht: techniek die duurzame bronnen benut, materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden of informatie en communicatie op elke mogelijke plek. Toch is techniek niet hét antwoord op de toekomst, maar juist dat wat wij er –als mens– mee doen. We kunnen zo veel meer: juist als we combinaties maken en verbindingen leggen. Solarix combineert schoonheid, data en slim ruimtegebruik, zo maken we de verbinding tussen stad, gebouw en mens.

Over de Partner

Type partnerBedrijf, Architect
BIPV oplossingZonnegevel
Websitehttps://www.studio-solarix.nl
ContactpersoonMarloes van Heteren en Reinier Bosch
E-mailmarloes@studio-solarix.nl, reinier@studio-solarix.nl
Telefoon+31 (0)6 14 26 42 43 / +31 (0)6 44 97 60 94
AdresImpact Hub Amsterdam, Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam, Nederland
PostadresKazernestraat 8d, 1018 CC Amsterdam, Nederland

Solarix door Studio Solarix

Studio Solarix
Studio Solarix ontwerpt, ontwikkelt en realiseert duurzame, esthetische en innovatieve gevels die energie opwekken.

Solarix geeft energie aan mensen.
Groene energie koppelen we aan schoonheid en slimme toepassingen: Solar Design. Studio Solarix wil een significante bijdrage leveren aan het reduceren van fossiele brandstoffen en biedt vooruitstrevende oplossingen die nu toepasbaar zijn. Het Solarix paneel is meer dan een zonnepaneel, niet weggestopt op het dak, maar onderdeel van de gebouwuitstraling. Solar design dus. Een volledig geïntegreerd gevelsysteem met vrijheid in afmetingen kleuren en structuren.

Totale geveloplossing
Wij onderscheiden ons door het aanbieden van een totale geveloplossing, het gebruik van unieke kleuren en patronen en exclusieve installatietechniek om de opbrengst van de gevelpanelen te optimaliseren. Dit kunnen we desgewenst combineren met slimme technieken zoals datavisualisatie met ledverlichting om de gebouwde omgeving nog interessanter te maken. Studio Solarix kan zo een integrale bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen, zowel in nieuwbouw als herontwikkeling.

Collectie of maatwerk
Studio Solarix ontwerpt gevelpanelen waarin zonnecellen zijn geïntegreerd. We hebben een collectie aan patronen en kleuren ontworpen, welke in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Ook is het mogelijk voor projecten een specifiek ontwerp te maken voor de gevel of van de gevelpanelen. Studio Solarix staat voor optimale ontwerpvrijheid en integratie in de gebouwde omgeving.

Productspecificaties

Vermogen Tot 180 Wp per m2
Prijs Vanaf €375 per m2
Kleur
Materiaal zonnepanelen, (bio)composiet
Afmeting
Minimale afname
50 m2

Studio Solarix afbeeldingen