Partner - Solinso

SOLINSO richt zich op esthetische integratie van zonne-energie op woningen en gebouwen. SOLINSO is producent en leverancier van Mystiek zonnedakpannen. Het team van SOLINSO heeft diepgaande kennis van technische kunststoffen, zonne-energie en bijbehorende productieprocessen. Het Mystiek product is een kwaliteitsproduct dat in Nederland ontworpen is en geproduceerd wordt. Met zelf ontwikkelde productie- en testapparatuur wordt een stabiele kwaliteit gewaarborgd. Bovendien beschikt SOLINSO over kennis van daken en gevels en kan u helpen om ontwerpen te visualiseren.

Over de Partner

Type partner Bedrijf
BIPV oplossing Zonnedak
Website https://www.solinso.nl
Contactpersoon Paul de Jong
E-mail info@solinso.nl
Telefoon +31 (0) 85 902 2734
Adres Karreweg-Noord 14, Kessel, Nederland
Postadres Karreweg-Noord 14, Kessel, Nederland

Mystiek van Solinso

Zonne-energie onzichtbaar gemaakt
Mystiek is ontworpen om naadloos aan te sluiten op het ontwerp van gangbaar verkrijgbare vlakke dakpannen. Solinso Mystiek is ontworpen op de dakpanmaat qua breedte (5 tot 6,5 dakpannen), lengte, kop- en zijsluitingen. Zo vormt Mystiek in combinatie met de dakpan een waterkerend, energieopwekkend geheel. Het zonnepaneel volgt naadloos de lijn van de dakpannen en wordt zo nagenoeg onzichtbaar. Het ontwerp van de woning behoudt daardoor de esthetische waarde.

Hoge kwaliteit en hoog rendement
Solinso zonnedakpannen bestaan enkel uit de hoogste kwaliteit materialen. Dat geldt zowel voor de elektrotechnische materialen als de kunststoffen. Een Mystiek zonnestroom systeem heeft een vergelijkbaar rendement als een zonnepanelen systeem dat óp de dakpannen ligt.

Productspecificaties

Vermogen tot 180 Wp per m2
Prijs €280 ex. BTW per m2
Kleur Zwart
Materiaal Glas folie laminaat met PERC monokristallijne zonnecellen in gepatenteerd kunststof frame
Afmeting tot ~1500/1580 mm bij 330/405 mm in wisselende maten
Minimale afname ~ 20 m2

Solinso afbeeldingen