Partner - Solarwatt

Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 300 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON. SOLARWATT is voor bijna 100% in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Middels een hechte samenwerking met BMWi heeft SOLARWATT een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem levert immers de hoogste opbrengst op!

Over de Partner

Type partner Bedrijf
BIPV oplossing Zonnedak
Website https://www.solarwatt.nl
Contactpersoon Erik de Leeuw
E-mail info.benelux@solarwatt.com
Telefoon +31 (0)344 767 002
Adres De Prinsenhof 1.05, 4004 LN Tiel
Postadres De Prinsenhof 1.05, 4004 LN Tiel

SOLARWATT EasyIn - indaksysteem

De aantrekkelijke SOLARWATT EasyIn 60M style zonnepanelen maken gebruik van onze robuuste glas-glas technologie en kunnen worden gebruikt als gebouw-geïntegreerde PV-modules (GiPV/BiPV).
Ze vervangen de conventionele dakpannen en vormen de dakbedekking.

SOLARWATT maakt decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze glas-glas zonnepanelen, de MyReserve thuisaccu en ons slimme energiemanagementsysteem bij elkaar één geïntegreerd systeem vormen. Dit complete zonne-energiesystemen van de marktleider in de zonne-energiemarkt bied een op maat gesneden oplossing. De componenten, zonnecollectoren en het montagesysteem sluiten naadloos op elkaar aan. De glas-glas of glas-folie zonnepanelen van SOLARWATT zijn geschikt voor platte en hellende daken of in plaats van dakpannen als een geïntegreerd zonnepaneelsysteem.

Productspecificaties

Vermogen 300-305 Wp (-0 ~ +5 W)
Prijs Project specifiek
Kleur Zwart
Materiaal Glas/glas, zwart aluminium frame
Afmeting 1688 x 1035 mm

Solarwatt afbeeldingen