Partner - Solarix

De stad van morgen kent vele uitdagingen: groener, gezonder en slimmer. Technologie heeft ons bijzonder veel mogelijkheden gebracht: techniek die duurzame bronnen benut, materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden of informatie en communicatie op elke mogelijke plek. Toch is techniek niet hét antwoord op de toekomst, maar juist dat wat wij er –als mens– mee doen. We kunnen zo veel meer: juist als we combinaties maken en verbindingen leggen. Solarix combineert schoonheid, data en slim ruimtegebruik, zo maken we de verbinding tussen stad, gebouw en mens.

Over de Partner

Type partnerBedrijf, Architect
BIPV oplossingZonnegevel
Websitehttps://solarix-solar.com
ContactpersoonJasper Brommet en Charley Ebbink
E-mailjasper@studio-solarix.nl, charley@studio-solarix.nl
Telefoon+31 (0)20 24 06 41
AdresMauritskade 64, 1092 AD, Amsterdam
PostadresMauritskade 64, 1092 AD, Amsterdam

Solarix

Solarix
Solarix ontwerpt, ontwikkelt en realiseert duurzame, esthetische en innovatieve gevels die energie opwekken.

Solarix geeft energie aan mensen.
Groene energie koppelen we aan schoonheid en slimme toepassingen: Solar Design. Solarix wil een significante bijdrage leveren aan het reduceren van fossiele brandstoffen en biedt vooruitstrevende oplossingen die nu toepasbaar zijn. Het Solarix paneel is meer dan een zonnepaneel, niet weggestopt op het dak, maar onderdeel van de gebouwuitstraling. Solar design dus. Een volledig geïntegreerd gevelsysteem met vrijheid in afmetingen kleuren en structuren.

Totale geveloplossing
Wij onderscheiden ons door het aanbieden van een totale geveloplossing, het gebruik van unieke kleuren en patronen en exclusieve installatietechniek om de opbrengst van de gevelpanelen te optimaliseren. Dit kunnen we desgewenst combineren met slimme technieken zoals datavisualisatie met ledverlichting om de gebouwde omgeving nog interessanter te maken. Solarix kan zo een integrale bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen, zowel in nieuwbouw als herontwikkeling.

Collectie of maatwerk
Solarix ontwerpt gevelpanelen waarin zonnecellen zijn geïntegreerd. We hebben een collectie aan patronen en kleuren ontworpen, welke in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Ook is het mogelijk voor projecten een specifiek ontwerp te maken voor de gevel of van de gevelpanelen. Solarix staat voor optimale ontwerpvrijheid en integratie in de gebouwde omgeving.

Productspecificaties

VermogenTot 180 Wp per m2
PrijsVanaf €375 per m2
KleurRuime keuze uit Solarix Colours en dessin collecties
MateriaalGlas/glas zonnepanelen met keramische inkt
AfmetingTot maximaal 1305 x 1993 mm
Minimale afname
100 m2

Solarix afbeeldingen