Partner - Kameleon Solar

Kameleon Solar is een Nederlandse fabrikant en leverancier van op maat gemaakte, gekleurde zonnepanelen voor o.a. gevels en balustrades. 

Kameleon Solar is specialiseerd in gekleurde zonnepanelen en is koploper in de BIPV markt op dit gebied. Zoekt u een kleurenexpert, dan bent u hier bij het juiste adres.

Over de Partner

Type partnerBedrijf
BIPV oplossingZonnegevel
Websitehttps://www.kameleonsolar.com
ContactpersoonK. Verpaalen
E-mailinfo@kameleonsolar.com
Telefoon+31 (0) 165 76 38 26
AdresBelder 1, 4704 RK Roosendaal, Nederland
PostadresBelder 1, 4704 RK Roosendaal, Nederland

ColorBlast® door Kameleon Solar

Digitale print
ColorBlast® maakt gebruik van een speciaal, digitaal printpatroon die zowel op de buiten- als binnenzijde van het paneel kan worden bedrukt. Digitale printen blijven tot wel 50 jaar kleurvast en dankzij de optische illusie van Kameleon Solar’s pixelpatroon zijn de zonnecellen in het paneel vanaf c.a. 5 meter niet meer zichtbaar.

Kleurechtheid
Het ColorBlast® kleurengamma bevat meer dan 4000 unieke kleuren en Kameleon Solar biedt ook de mogelijkheid om binnen dit spectrum RAL, NCS en Pantone kleuren te matchen.

Maatwerk
ColorBlast® wordt voor de gevel standaard in glas/glas uitvoering geproduceerd. U kunt zelf de afmetingen van uw panelen bepalen, tot een grootte van ~2 x 3 meter.

Gevels en balustrades
Dankzij haar vele samenwerkingen kan Kameleon Solar u verwijzen naar partijen voor het grafische ontwerp, installatie of montage.

Optimalisatie
Zoekt u een unieke kleur of speciaal ontwerp? Dat kan. Kameleon Solar maakt kleuren op basis van het homogene beeld wat ontstaat vanaf een afstand van ~5 meter. Iedere kleur wordt uitgewerkt in het hoogst mogelijke rendement.

Productspecificaties

VermogenTot 160 Wp per m2
PrijsVanaf €250 per m2
KleurMeer dan 4000 kleuren
MateriaalGlas/glas zonnepaneel, digitale print
AfmetingTot ~2 x 3 m
Minimale afname
100 m2

Kameleon Solar afbeeldingen