Partner - BEAUsolar

Maak kennis met BEAUsolar: de stijlvolle dakbedekking met geïntegreerde zonnepanelen. Ons gepatenteerde systeem combineert de vele voordelen van zonnepanelen met esthetische dakbedekking die een lust voor het oog is. De elegante twee-in-één-oplossing kan geplaatst worden op ieder (licht) hellend dak, dus ook op dat van u! Met het mooie, waterdichte BIPV-zonnedak van BEAUsolar, investeert u op aantrekkelijke wijze in uw eigen energievoorziening. Nu en in de toekomst!

Over de Partner

Type partner Bedrijf
BIPV oplossing Zonnedak
Website https://www.beausolar.eu
Contactpersoon Caroline America
E-mail info@beausolar.eu
Telefoon + 31 6 42 32 46 64
Adres Molensingel 73, 6229 PC Maastricht, Nederland
Postadres Molensingel 73, 6229 PC Maastricht, Nederland

Stijlvolle dakbedekking

Omschrijving:

Onze stijlvolle twee-in-één dakbedekking met geïntegreerde zonnepanelen vervangt in één keer uw dakbedekking en wekt ook nog duurzame energie op. Het onderhoudsarme dak kan er meer dan 80 jaar tegenaan én verdient zich ook nog eens vanzelf terug! Met een BEAUsolar zonnedak investeert u in een duurzame toekomst. Onze dakbedekking is toepasbaar op zowel nieuwbouw, bestaande bouw én op bitumen daken.
Indien u meer informatie wilt over ons zonnedak dan komen we graag bij u langs. Tijdens een persoonlijke afspraak bezoeken we uw woning, bekijken we het dak en bespreken we uw wensen. Vervolgens ontvangt u een voorstel op maat, waarbij we bij akkoord zo snel mogelijk overgaan tot plaatsing.
Tijdens de plaatsing neemt BEAUsolar de gehele zorg voor het plaatsen van het zonnedak op zich. Zo verwijderen wij eventueel het oude dak, plaatsen onze BEAUsolar dakbedekking en sluiten de zonnepanelen voor u aan. Op deze manier hoeft u alleen maar te genieten van het zonnetje en doet uw dakbedekking de rest voor u.

Productspecificaties

Vermogen 150 – 190 Wp per m2
Prijs €300 per m2 incl. installatie
Kleur Zwart
Materiaal Zonnepanelen, aluminium
Afmeting Volledige uitvulling van het dak. Optioneel met passtukken

BEAUsolar afbeeldingen