Partner - Alius

Alius is dé expert op het gebied van duurzame energietechniek. Alius levert een breed scala aan duurzame energieoplossingen waaronder het BIPV systeem AEsthetica. Dit indak systeem is ontwikkeld door Alius als een eenvoudig te monteren universele BIPV oplossing. Het systeem is TÜV gecertificeerd, waterdicht, praktisch onbrandbaar, zorgt voor voldoende ventilatie en is met bijna iedere PV module toe te passen.

Over de Partner

Type partner Bedrijf
BIPV oplossing Zonnedak
Website https://www.alius.nl
Contactpersoon
E-mail info@alius.nl
Telefoon +31 (0) 497 555 362
Adres Meerheide 101, 5521 DX Eersel, Nederland
Postadres Meerheide 101, 5521 DX Eersel, Nederland

AEsthetica by AElex

Het AEsthetica indak systeem is ontwikkeld door Alius als een eenvoudig te monteren universele BIPV oplossing. Het TÜV gecertificeerde systeem is waterdicht, praktisch onbrandbaar, zorgt voor voldoende ventilatie en toepasbaar met bijna iedere PV module. Dé oplossing als zonnepanelen niet teveel in het zicht mogen liggen of een geheel moeten vormen met de bouw. AEsthetica is geschikt voor alle typen woningbouw en toepasbaar bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door gebruik te maken van de techniek van het inleg-montagesysteem AElex kunnen we een professionele en snelle montage, betere prestaties en een hoge esthetische waarde garanderen. AEsthetica is beschikbaar als BIM object in Archicad en Revit. Hierdoor kan AEsthetica in een vroeg stadium al ingetekend worden en de woning hierop aangepast worden. Zo vormt AEsthetica een nog mooier geheel met de woning.

Gevelmontage
Recent hebben we een oplossing geïntroduceerd voor ons AElex montagesysteem aan gevels. Voor zowel stenen / betonnen gevels als gevels voorzien van steeldeckbekleding is nu een veilige en mooie oplossing beschikbaar.

Over Alius
Alius ontwikkelt, produceert en distribueert tools en producten die de wereld voorzien van duurzame energie. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. Opgericht als installatiebedrijf van PV systemen voor de particuliere markt en inmiddels uitgegroeid tot een adviserende groothandel en de grootste SolarEdge distributeur en specialist in de Benelux. Met AElex hebben we een prachtig inleg-montagesysteem ontwikkeld en met AEsthetica een veilige en waterdichte in-dak oplossing. Onze klimaatconcepten bieden oplossingen gericht op o.a. klimaatbeheersing en ventilatietechniek. Tot slot hebben we het PVT-systeem, Volthera, ontwikkeld. Een twee-in-één oplossing waarmee zowel elektriciteit als thermische energie (warmte) vanuit het dak wordt gehaald.

Onze lijfspreuk is ’energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Graag steken we onze energie ook in jou!

Productspecificaties

Vermogen Afhankelijk van het toegepaste paneeltype
Prijs Projectafhankelijk
Kleur Zwart
Materiaal Thermisch verzinkt staal met polyester coating i.c.m. aluminium profielen en RVS bevestigingsmaterialen
Afmeting Afhankelijke van de gewenste paneel layout.
Minimale afname Vanaf 1 stuks

Alius afbeeldingen