Over de Partner

Type Partner: Bedrijf, Architect
BIPV Oplossing: Zonnegevel
Website: www.studio-solarix.nl
Contactpersoon: Marloes van Heteren en Reinier Bosch
Email: marloes@studio-solarix.nl, reinier@studio-solarix.nl
Telefoon: +31 (0) 6.14.26.42.43/+31 (0) 6.44.97.60.94
Adres: Impact Hub Amsterdam, Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam, Nederland
Postadres: Kazernestraat 8d, 1018 CC Amsterdam, Nederland

De stad van morgen kent vele uitdagingen: groener, gezonder en slimmer. Technologie heeft ons bijzonder veel mogelijkheden gebracht: techniek die duurzame bronnen benut, materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden of informatie en communicatie op elke mogelijke plek. Toch is techniek niet hét antwoord op de toekomst, maar juist dat wat wij er –als mens– mee doen. We kunnen zo veel meer: juist als we combinaties maken en verbindingen leggen. Solarix combineert schoonheid, data en slim ruimtegebruik, zo maken we de verbinding tussen stad, gebouw en mens.

Het Solarix paneel is meer dan een zonnepaneel, niet weggestopt op het dak, maar onderdeel van de gebouwuitstraling als gevel. Solar design dus. Een volledig geïntegreerd gevelsysteem met vrijheid in afmetingen kleuren en structuren. Dit design levert een stevig statement, maar ook groene energie en de mogelijkheid via leds en sensoren slimme toepassingen te creëren. Zoals een lichtontwerp dat reageert op weersomstandigheden. De Solarix panelen zijn uiterst goed bruikbaar voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en herstructurering. Te meer doordat zij energietransitie en verslimming van gebouwen ondersteunen. Daarnaast maken de panelen gebouwen speelser, leuker en interessanter.

Studio Solarix ontzorgt klanten van ontwerp, subsidieaanvragen tot aan oplevering en zelfs onderhoud. Als koploper in solar design werken we samen met gerenommeerde partners en internationale partners.