Over de Partner

Type Partner: Bedrijf
BIPV Oplossing: Zonnegevel
Website: http://zigzagsolar.com
Contactpersoon: Frank Bartelen
Email: frank.bartelen@zigzagsolar.com
Telefoon: +31 06 40 66 44 52
Adres: Deken de Bruijnplein 3, Heeze, Netherlands
Postadres: Deken de Bruijnplein 3, Heeze, Netherlands

Creteq B.V. – ZigZagSolar levert producten en onderdelen voor de bouw van professionele zonnegevels. Creteq is uw aanspreekpunt voor zonnegevels voor zowel architect/ontwerper als gevelbouwer en elektrotechnisch installateur. Creteq adviseert over ontwerp van gevels met de allerhoogste elektrische opbrengst en de mooiste uitstraling. Alle producten worden industrieel vervaardigd via massa-maatwerk. Enorme vrijheid in kleur en vormgeving met minimale ontwikkelkosten. Flexibel, robuust, betrouwbaar, creatief met de allernieuwste technologie. U doe uzelf te kort als een gevel specificeert zonder vooraf ZigZagSolar geheel vrijblijvend te contacteren. Als u toch een gevel bouwt, dan kunt u voor een kleine meerprijs een mooie zonnegevel bouwen. Verduurzaming zonder evacuatie of verstoring van de gebruikers van uw gebouw.
U heeft slechts eens in de dertig jaar de mogelijkheid om uw gevel te vernieuwen. Ontwerp uw gevel daarom toekomstbestendig! Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren.

 

Creteq B.V. – ZigZagSolar werkt intensief samen met Wallvision B.V.

Wallvision is een Nederlandse pionier op het gebied van zonnegevels en heeft meerdere uitvindingen gepatenteerd. Binnen Wallvision worden de allernieuwste technologieën rond zonne-energie, geveltechniek, materiaalkunde, electronica en simulatie-software ontwikkeld en uitgetest. Wallvision werkt hierin intensief samen met onder andere SEAC, TNO, ECN, TUEindhoven, TUDelft, Hogeschool Zuyd, Hogeschool Rotterdam en verschillende internationale partijen.