BIPV Producten

Er zijn uiteenlopende toepassingsgebieden voor BIPV. Wij laten u graag mogelijkheden zien, en verwijzen u door naar onze partners die u verder kunnen informeren over en helpen aan BIPV producten. Er zijn zowel goedkope als luxe producten beschikbaar, maar een ding is zeker: Nederland beweegt op het gebied van BIPV.


Download het producten handboek van BIPV Nederland.

BIPV Zonnedaken

Gezien de meest loodrechte positionering ten opzichte van de zon is de plaatsing van PV op het dak de meest voor de hand liggende applicatie van PV. Hierin zijn er verschillende variaties te realiseren.

BIPV Zonnegevels

Door PV te integreren in de gevel kan een gebouw energieneutraal worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld door PV-elementen te integreren in o.a. balkonvoorzieningen, zonweringen en (blinde) muren.

BIPV Zonneglas

Zowel daken als gevels kunnen ook in transparante vorm worden uitgevoerd. Gezien de zeer onderscheidende en interessante toepassingsvorm benoemen we de BIPV-glas toepassing separaat.

Overige BIPV oplossingen

BIPV is een bewezen technologie, die innovatieve mogelijkheden voor de bouw biedt. Steeds vaker zijn er ook baanbrekende ontwikkelingen en nieuwe producten die nieuwe toepassingen mogelijk maken.

BIPV Productvideo

Heeft u een vraag?

Wij staan u graag te woord.